Ruilen & Retourneren

RUILEN & RETOURNEREN
Je hebt 14 dagen om te bepalen of je tevreden bent met het artikel. Als het artikel je niet past of als je niet tevreden bent mag je je aankoop ruilen of retourneren mits het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen is en dat alle labels of etiketten er nog aan/op het artikel zitten en in originele verpakking
 
Retourneren kan naar onderstaande adres.
Dit staat ook linksboven aangegeven op de verzendlabel. 

Muslima Musthaves
Slotenpad 14
1324 BR, Almere

Vooraf het retourneren graag een email sturen met je volledige naam of ordernummer en het liefst ook met track&trace, zodat we weten dat je pakketje onderweg is. Zorg er bij verzending voor dat je naam en adres nog wel leesbaar zijn, zodat we weten van wie het afkomstig is.

Retourneren kan via de dichtstbijzijnde postkantoor, de kosten hiervan zijn afhankelijk van gewicht en postkantoor. De prijzen kunnen variëren van €0,75 tot €9,95. 

LET OP: Deze kosten zullen wij niet vergoeden en zijn voor eigen rekening.
 
RUILEN
Wil je iets ruilen? Dat kan! Vraag dit dan van te voren via email naar info@muslimamusthaves.com met je volledige naam, ordernummer en wat je wilt ruilen en wat je ervoor in de plaats wilt.

Zodra we je retour binnen hebben ontvang je een bevestiging van ontvangst per mail en sturen wij op onze kosten de geruilde item(s) op. Is de geruilde item niet op voorraad, dan krijg je via de mail de keuze om je geld terug te krijgen of te wachten totdat we deze voor je hebben besteld.

LET OP: Op maat gemaakte items, items die voor je zijn ingekort en items uit de Sale kunnen NIET geruild of geretourneerd worden.

GELD TERUG
Artikelen die via PostNL of anderzijds worden teruggestuurd, worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst verrekend of terugbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald.